Veelzijdig in vakmanschap

Veelzijdig in vakmanschap

PARTNERS

Thuisin Bakker kleur en sfeer

Thuisin Bakker kleur en sfeer is een inspirerende woonwinkel. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, marmoleum, tapijt, pvc en vinyl) Kom naar de winkel voor informatie en advies over onze producten!

Thuisin Bakker kleur en sfeer
Buitendams 56
3371BM Hardinxveld Giessendam
(0184) 612751

Naturel Betonlook

Naturel betonlook is gespecialiseerd in het vervaardigen van authentiek beton-look meubilair. Betaalbare kwaliteitsproducten voor binnen en buiten. Tevens is naturel betonlook ook dealer van diverse beton-look producten.

Naturel Betonlook
Spindermolen 44
3371RN Hardinxveld Giessendam
info@naturelbetonlook.nl 

t'Kleurhuys

t'Kleurhuys adviseert u graag op het gebied van de producten van Pure&Original. Of het nu gaat om product of kleur advies. t'Kleurhuys helpt u graag verder en kan de benodigde producten leveren.

t'Kleurhuys
Boorstraat 1
3371AA Hardinxveld Giessendam
info@kleurhuys.nl

Pure & Original Nederland

Pure & Original maakt verf met respect voor mens en natuur. De verf wordt geproduceerd met de beste grondstoffen en 100% natuurlijke pigmenten. Hierdoor ontstaan mooie mineralen producten met optimale dekkracht en rustieke uitstraling. 

Sprado

Sprado is gespecialiseerd in kalkverf, krijtverf, betonverf, verouderingsbeits, boenwas, verniswas en meer. Ook kunt u bij sprado terecht voor meubelbeslag, stoere lampen en landelijke woondecoratie.
        
Logerij Sprado verf & woondecoratie
Mauritsweg 6
2988 AK Ridderkerk
(0180) 417241